са като getaway drug – след първата искаме още и още. Дори

...
са като getaway drug – след първата искаме още и още. Дори
Коментари Харесай

Малка цветна татуировка: какво трябва да знаем, преди да я направим

са като getaway drug – след първата желаеме още и още. Дори и да се спрем единствено на една обаче (което е толкоз мъчно, те всички са красиви), постоянно би трябвало да знаем какво инжектираме в кожата си. Модата на татуировките в жанр " водни бои " напълно не е отминала, само че съгласно татуисти, цветното мастило предизвиква алергична реакция по-често от черното. Особено рискови могат да се окажат алените и лилавите нюанси , които постоянно се употребяват в рисуването на цветя или плодове. Страшното на алергичната реакция е, че няма по какъв начин да се планува – може да имате пет татуировки и шестата да отключи отбранителните сили на организма. 



Мастилото, даже с най-високо качество, постоянно се интерпретира от тялото ни като непознат обект. Често се случва елементи от него да " пропътуват " до най-близкия лимфен възел. Това единствено по себе си рядко е проблем, само че може да сътвори ненужна суматоха, в случай че видим, че лимфния ни възел е издут. Друг противен миг, въпреки да не заплашва здравето ни, е, че цветните татуировки без черен силует постоянно се размиват след време и се постанова да бъдат повторени



Как обаче да изберем вярното мастило? С колкото и качествени артикули да работи студиото, най-често мастилата, които не са веган, могат да съдържат алергени. И в случай че категорично не е посочено на етикета, прекомерно е евентуално мастилото да не е веган (изобщо целият развой на татуиране може да разчита на скотски артикули – от бръснача до мехлема за мазане). Много постоянно за татуировки съдържа тежки метали като олово и пигменти, употребявани в боядисването на коли. Важно е да знаем, че всяка марка употребява разнообразни съставки, както и да се осведомяваме авансово както сами, по този начин и в диалог с татуиста.

За благополучие, 2019-а година е – има опция! Предлагат се   органични мастила за татуировки и е въпрос на изследване, за да изберем това, което дава отговор на стандартите ни за сигурност. Повечето сходни мастила съдържат безвредни естествени съставки и са напълно веган.  

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР